-’s Nachts word je moeder- tijdelijk te zien op De Correspondent

Sanne Blauw en Lynn Berger tipten mijn documentaire, ’s Nachts word je moeder, online op De Correspondent Ze schreven er een prachtige inleiding bij! 💙
De film is tot 27 maart gratis online te bekijken!

https://decorrespondent.nl/15164/kijken-wie-zorgt-er-voor-de-alleenstaande-moeders/195222d5-228e-07b0-13f4-f241f5df84d7

Vertoningen ’s Nachts word je moeder – 2024:

27 januari Theater Vrijburcht – Amsterdam

23 februari Nautilus – Amsterdam

8-03 Pakhuis de Zwijger – Amsterdam

8 maart Buurthuis De Koperen Knoop – Amsterdam

16 maart 2 handen op 1 buik – Utrecht

10 mei Podium Mozaiek – Amsterdam

26 mei Filmhuis Lumen – Delft

’s Nachts word je moeder

Mijn nieuwe documentaire, over alleenstaande moeders in de eerste nachten nadat ze een kindje kregen, is klaar! Bloed, zweet en tranen en heel veel vertrouwen en hard werk van een geweldige crew en een hele hoop stoere solomoeders. Zo blij en heel dankbaar!

Nu eerst een feestelijke besloten premiere en spoedig meer info over waar en wanneer de film te zien zal zijn.

Nieuwe docu in de maak!

Op dit moment zit ik in de afrondende fase van mijn nieuwe documentaire over alleenstaande moeders in de eerste nachten nadat ze (alleen) een kind kregen. Binnenkort meer informatie over waar deze docu te zien gaat zijn.

Makers in Beeld

De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan een bijzonder project voor het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem (NOM). Voor een tentoonstelling over hedendaagse ambachten en hun toekomst, mocht ik zes makers in beeld brengen. De filmportretten zijn, als het museum weer open mag, te zien in de Lakenhal in het NOM. Bij elke film zijn er ook objecten van de makers te zien. Het geheel vormt een bijzondere choreografie van beeld en geluid. Ik ben blij met en super trots op het eindresultaat!

Onderstaande foto’s werden gemaakt door: Mike Bink

Ambachten

Momenteel werk ik aan een aantal videoportretten van diverse ambachtsmensen door het gehele land, in opdracht van het Nederlands Openluchtmuseum. Binnenkort meer over waar, wanneer en hoe je dit werk kunt gaan bekijken.